angelina-galna ponnyer!!!

Idag red jag och Olivia ut på mina ponnyer. Och dom var helt galna. Olivia red Vannis och jag Bella. Men sen så började Vannis hoppa ner i diken och vara rädd för allt som fanns och typ stack med olivia. SÅ vi bytte ponny, hon tog bella och jag tog ARABEN!! ledde henne en bit och då studsade hon runt och hade svansen rakt upp i luften och såg almänt trög ut. Hon såg precis ut som en arab.

Vi red in i byn sen skulle vi galoppera upp för en backe och det gick bra. Ingen gjorde nånting. Sen tog vi en galopp till. Då fick Vannis för sig att hon skulle skena typ :O! Så hon for i all världens sken och bara galoppera. Då hamnade Bella efter och började bocka med Olivia. Mendans jag försökte få stopp på Vannis så försökte Olivia hålla sig kvar typ. HAHAHA men sen fick jag stopp på Vannis. Men före det så bockade hon^^! sen travade vi resten av vägen hem för Vannis skulle nog inte gå att stanna om vi galopperade igen.

Dom var nog taggade för att det är lite varmare ute nu. Det är bara -10 och det har vart -20 i typ 2 veckor. Och så red vi i ljuset och det har jag inte gjort på länge heller! Bus ponnier!!!

BESTÄLLDE DETTA UR HÖÖKS IDAG :D!



Kommentarer
Postat av: olivia

HAHA, dom var helt jävla galna!!!! :D<3

2010-12-26 @ 19:28:39
URL: http://baraolivialas.blogg.se/
Postat av: Olivia

coola/snygga saker du har beställt! :D

2010-12-26 @ 19:29:37
URL: http://baraolivialas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0