amanda-utebus

Slutade 2 idag, tog bussen hem och sen direkt for jag ut och red medans det var lite ljust, det gick faktiskt bra eftersom jag slutade tidigt idag=)
Jag for ut med gia, red efter lottas väg och där var det endå lite snö så hon fick lyfta på fötterna, inte så mycket att de skulle bli för jobbigt utan lagomt. Travade rätt så mycket, sedan red jag på en lägda och galopperade. Gia tyckte det var jättekul, fick ut och springa och busa i snön. Blåste fortfarande lite, men gick endå bra :)
Sen gick jag in, åt middag tränade lite spanska sen for jag och adelina ut igen, då var det mörkt men vi tog pedro & pikkan ner på banan och tände lamporna och där gick det jättebra att rida, var även lite snö där så dom fick lyfta fötterna lite. Sen stod ett litet hinder på typ 40 cm framme så vi skutta över det nån gång, sen red vi runt en lägda längre bort, även pedro och pikkan tyckte det var jättekul! Alla har skött sig så bra så, förutom tidigare imorse så hade dom tydligen rymt ur hagen, men tur så har jag världens bästa morfar som kunde fånga in dom. Dom hade rivit sönder tråden, troligtvis någon som fastnat i täcket sen blivit rädda och dragit iväg och då gick tråden sönder och då kunde dom ju passa på att smita ut, fast som höll sig på gården iaf. Men tack morfar♥
Har även glömt att säga att alla fått nya skor igår så nu har det bra fötter, med snösulor och broddar, kanon! =D


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad bra och KUUL :)

2010-11-12 @ 08:45:42
URL: http://curiouscasper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0