23 oktober

Några timmar efter jag hade ridit Pigan så lasttränade vi henne och hon gick in på första försöket!
Dessutom stängde vi bakom henne och körde in till byn och sen vände vi, det tog ca 10 minuer, och hon stod inte helt stilla men helt godkännt iallafall! När vi kom tillbaks lastade vi av henne, och lite för brottom hade hon ut, men sen gick vi in med henne igen och det var inga problem! Så sen lastade vi ut igen och då gav vi oss! Imorgon åker vi då troligtvis in till ridhuset och hoppar!

Sen red jag Gia, vi for ut efter vägen bit, sen for vi över en lägda till berolovs-väg. De kom ett träd över vägen som jag ville hoppa över, men det var alldeles för högt och stort så fick lov att rida runt det:]
Hon var iallafall ganska lugn och fin, och ovanligt glad, gick på och tittade och såg allmänt nöjd ut, känndes bra iallafall!

Sen red jag även Pedro, adelina är inte hemma och hon kommer nog hem sent ikväll så då fick jag rida honom idag med. Red även ut med honom och jag hade typ ''jockeyläder'' och stod upp i sadeln för att träna benmusklerna och balansen. Pedro var pigggggg! Red han efter lägdorna och det var mjukt och fint så det gick bra!


PIGAN                                                GIA                                             PEDDAN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0