klar för tävling

Har varit på ridhuset inprincip hela kvällen! Från 6-9, byggt bana, mockat, fixat framridning, fixat snyggt osv, ja det tar tid, speciellt när man är så lite personer, undrar vars alla andra var som också skulle ha varit där? -.-

Iallafall så nu är jag hemma och det mesta är klart, nellie följde mig hem efteråt och hjälpte mig att duscha Gia, tack gummsan♥
Så nu hoppas jag på en någolunda ren ponny imorgon!
Och det blir inte att satsa något för mig eftersom att 60 klassen bara är en clerround, så hoppas på en felfri ritt och att gia lyfter fötterna fastän det är lågt.. 70 klassen så är det två faser, alltså omhoppning, men inte på tid, utan även där komma felfritt på både grunden & omhoppningen så får man en rosett, så hoppas även där att lillpoan lyfter benen och jag kommer ihåg att inte släppa för tidigt!
Blir iallafall kanon eftersom det blir våran första tävling sen i Februari, så det här blir som en ''komma igång'' tävling för oss, sen så satsar vi på LB klasserna igen, och ska försöka starta någon LA innan nyår, annars får det bli nästa termin :) Blir förhoppningsvis bra hur som helst!

Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen så hoppa in i duschen och sova! Kanske skriver ett inlägg imorgon bitti om jag har tid, godnatt!


KRAM AMANDA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0