amanda-dagen

Gårkvällen spenderades hos nellie med massa kompisar, själv somnade jag kring typ 1, sov i kanske en halvtimme sen upp igen, och sen kom vi inte isäng för en klockan 4. Så sov rätt länge idag, kom hem kring halv 1 så då for jag direkt ut en sväng på Gia.
Och måste säga att jag red i t-shirt och var ändå för varmt nästan, just nu är det 3O grader i solen, helt sjukt! Men härligt, och man får verkligen sommarkänslor nu!
Iallafall så skrittade jag igång henne ute på en sväng runt ängarna, sedan så red jag ett dressyrpass på ridbanan, den fungerade rätt bra att rida på nu faktiskt. Gia var riktigt fin, men lite trippig och stark vissa stunder men tränade mycket på halter och övergångar. Och lite svettig ponny efteråt, men det förstår jag i denna värme!

Pikkan vet jag inte om jag ska rida idag, kanske kan vara bra för henne att vila och tänka över hur det gick igår när vi gjorde våra bamsehopp.. Vi får väll se, eller så far jag ut en sväng på henne i skogen.
Ska bort på middag nu så blir ingen bra uppdatering från mig idag, men kan försöka skriva lite ikväll, och kanske jag kan slänga upp sommarbilderna som jag lovade!


min vackra♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0