amanda-dagens ridning

Pikkan följde jag Adelina och Pedro ut på en sväng. Vi red efter bertolov´s väg till en början sen följde vi efter bastuträsk vägen. Pikkan var väldigt okoncentrerad och tjollrig idag, hon slet i tyglarna och var springig, och väldigt lätt i alla benen. Då vi skulle galoppera efter vägen tror jag det blev galoppombyten i varannat steg med bock och sparkar, HAHA såg nog gulligt ut..
Sen gick jag ner på ridbanan då vi kom tillbaka för att galoppera henne lite och verkligen jobba med henne, och efter något varv på volten blev hon superfin!

Gia for jag ut på också sen lite senare och red samma sväng, blev mycket trav idag. Och när jag vände och skulle rida hemmåt så fick hon extra mycket engeri, men oj så fin hon blev:$ Hon blev pigg men tog ut det genom all jobba ordentligt och tog ut stegen och kännde att bakkärran var med ovanligt bra!
Sen avslutade jag henne med lite galopp nere på banan också!
Red med ett tvådelat bett idag som hon fungerade riktigt bra på fakiskt, kommer nog att bli att variera mellan de tvådelade och de tredelade bettet, ska ju vara bra att variera bett =)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Vilket bett brukar du annars rida på? :)

2011-02-05 @ 21:39:31
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0