angelina-nere..

Känner mig lite nere just nu pga av en sak.. (inte om mina ponnyer). Man litar på folk och dom bara sviker och inte bryr sig helt enkelt. Vet att alla har varit med om det! Men det är bara att ta nya tag och sikta frammåt!

Idag belv det inge bad med Bella eftersom att mamma inte orkade sjkutsa mig. Hon var super trött. Så ja kan fårstå henne.

red ut barbacka med Bella och Mamma cyklade med. Vi pratade och hade der super mysigt. Sen galopperade jag upp för en lägda och travade sen hem. Mamma var med hela tiden. Världens bästa Mamma har jag allt!

Sen for jag till kusbanan och red runt lite oserriöst på banan. Hoppade ett 50 hinder några gånger med. Men i morgon ska jag hoppa mer :D!
Sen så var Emma där med sin lilla ponny sweeti (stavning?) Jag fick testa rida henne. Hon är typ maxad b ponny så ionte så stor. Jag kände mig gigantisk på henne. Hon testade mig lite och var vädligt busig. Men roligt var det :D!
Måste få testa henne igen snart !:]
Emma fick testa rida Vanillin. Och det så bra ut tycker ja :D! Kul att andra får rida lite på Vanillin med och inte bara jag.

Nä nu ska jag sova. Blir nog att hoppa Vannis i morgon (beroende på väder) Och dressyr på Bella :)!

Sovgott!

Kommentarer
Postat av: olivia

Du vet att jag försöker ställa upp i alla lägen, hoppas du förstår det! Alla borde få ha en vän som du<3

2011-06-30 @ 10:22:13
URL: http://baraolivialas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0