amanda-surf

SURF har under en lång tid haft ekonomiska problem men nu har det gått så långt att en nedläggning är nära. Det känns såklart hemskt för alla medlemmar. SURF är vårt andra hem och det rider flera hundra elever på ridskolan, både stora och små.

Medlemmarna gör allt dem kan genom att bidra med pengar och sälja New body, salami och plastpåsar. Men dem pengarna räcker tyvärr inte. Många vill rida men det finns inte möjlighet till det om SURF går i konkurs för alla ridskoleelever kommer stå utan ridskola.

SURF ger inte bara tillfälle till att rida utan det ger även trygghet och gemenskap. Ridskolan sjuder av liv, det är en mötesplats för både barn och vuxna. Stallet är en trygg miljö där alla är välkomna oavsett kön eller ålder. Alla träffas och gör det dem älskar tillsammans. SURF är en av Umeås största ungdomsgårdar så hjälp oss bevara den.

Vi gör allt för att rädda vår kära förening och därför söker vi nu sponsorer som kan få oss på rätt köl igen. Vi är öppna för alla förslag och vi på SURF måste få hjälp med att reda ut den här situationen. SURF har en fantastisk sammanhållning och kämparglöd, detta får inte vara slutet!

Sprid gärna detta vidare och hjälp oss komma med ideér på vad vi kan göra!

Kommentarer
Postat av: Minette

Tack så mycket för att ni hjälper oss att sprida detta vidare!

2011-10-16 @ 13:05:09
URL: http://surfryttarna.blogg.se/
Postat av: Elin

shit vilket grymt snyggt schabrak!

2011-10-17 @ 17:09:00
Postat av: Nordsvensk yrla

gud vad kul att få se en dressyrhäst som inte går för lågt :) kanske sällsynt tyvärr :P



Det ser jätte snyggt ut :)

2011-10-21 @ 18:16:33
URL: http://yrlaslya.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0