amanda-peek a boo

Igår var första dagen jag red Pikkan sedan tävlingen så vi var endast ute och skrittade i skogen och liite trav också. Hon tyckte det var kul att få komma ut så hon var på riktigt bra humör.

Men innan ridningen igår hände något som Pikkan aldrig reagerat på tidigare. Var när jag drog sadelgjorden började hon sparka och fick panik helt plötsligt så hon sparkade och stegrade. Skyndade mig att slita upp säkerhetsknutarna på linorna så lugnade hon ner sig rätt fort. Men jag såg på henne att hon var rädd och det var inte för att jävlas hon gjorde det. Men sadlade av henne och sadlade sedan på henne en gång till och då var hon lugn som vanligt. Hon har aldrig gjort något sånt tidigare.


Idag red jag henne tidigt på morgonen, vi for ut efter vägen en sväng och blev mer trav idag och hon känndes fin, lite väl på och springig ibland, annars riktigt fin! Avslutade i några minuter på ridbanan och då kom även mamma ut och filmade oss en stund, så tänkte bjuda på en film från idag!

Och JA, såhär snyggt matchar jag när jag rider hemma! Ser ut som en tomte eller något hahah! Så nu vet ni, matchar endast vid träningar, tävlingar eller om jag blir fotad ;)

Kommentarer
Postat av: Tove

Har ni tagit bort eran header eller är det bara jag som inte ser den?:o

2012-04-08 @ 09:46:35
Postat av: Anonym

Hon är riktigt fin!

2012-04-08 @ 11:48:05
Postat av: Douglas

Hon kan ha fått sadeltvång, En del hästar får det när man rider in dem och det brukar försvinna! Men min har fortfrande det trots att hon är 15 och ibland får hon det, så det gäller att ta det lugnt bara och dra sadelgjorden ett hål i taget!

2012-04-08 @ 14:23:43
URL: http://doggiiiee.blogg.se/
Postat av: Malin

Trevlig ponny du ser ut att ha! =D

2012-04-08 @ 14:24:51
URL: http://malinottenback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0