amanda-söndag

Igår, söndag var jag ute i stallet hela kvällen, pysslade och motionerade ponnyerna. Pikkan fick sig en uteritt där vi endast travade. Travade riktigt långa sträckor i olika tempon, i början var hon lite stel men efter ett tag släppte hon efter och blev kanonfin!
 
Pedro motionerade jag på ridbanan med ett ordentligt dressyrpass och tror helt älrligt han aldrig varit så fin som han vara igår! Mums ville aldrig sluta rida men gan mig efter ca 50 minuter. Jobbade med övergångar hela passet, både halt-skritt-trav och galopp omvartannat. Han var riktigt mjuk och känslig att sitta på ända från början och vanlogtvis så kan det ta ett tag innan man får fram den där mjuka ponnyn. Men oj så fin han var.
 
Gia blev longerad lite på banan bara för att då motionera stormagen då den verkligen blivit stor. Och det är inte det minsta hälsosamt så som hon ser ut nu. Dock är det väldigt svårt att banta då hon bara får komma ut och gå eller longeras korta stunder på ridbanan. Men maten har också minskats en hel del för henne.
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Stjärna till dig amanda som håller bloggen igång. Tycker det är riktigt dåligt av angelina att bara strunta i det sådär. Hon kunde iaf skrivit ett kort inlägg på bloggen om vrf hon inte uppdaterar om hon nu är på semester elr något!!



2012-07-23 @ 14:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0