behöver tandläkare

Jag har märkt att Gia är konstig i munnen..
Vi hade en vetrinär i våras/sommras som sa att de inte var nå fel på hennes tänder, men dom kan ju inte alls lika bra som en riktigt hästtandläkare!
När jag vill styra åt höger verkar de som hon tycker det tar ont i munnen, när jag är jättejättemjuk i handen går de bra men när jag tar i henne lite mer så väner hon huvudet åt vänster, och när jag vill styra åt höger så lägger hon huvudet åt vänster..
Det går bättre på pelhamet än på vanligt tredelat för på pelham är bettet är rakt och med gummi, så ska rida på de ikväll och hoppa för anna. Går det inte bra och jag tycker hon är konstig i munnen så måste jag tyvärr avanmäla mig från tävlingen.!


NÅN SOM VET EN BRA HÄSTTANDLÄKARE?

Kommentarer
Postat av: Julia

En från vårat stall i Gummark brukar dra sin häst till en specialist på tänder. Om jag inte minns fel var det i Vännäs eller Vindeln.. om du hör dig för kanske du kan få fram ett namn, de borde inte vara helt okända:) knepigt det där med tänder..

2010-10-06 @ 23:53:19
Postat av: Anonym

Jo, vi hade samma ute i Bureå förra hösten. Vet av en som nog har hennes nummer :)

2010-10-07 @ 21:04:08
Postat av: Maria Kuusela (bureå)

Hejsan,

Maria Lundgren borde veta av en bra hästtandläkare. Hon hade upp (om jag minns rätt) en tjej från Umeå-trakten till sina hästar (eller om det var så att hon skulle ha upp henne, är inte säker). Hör med henne? Har du hennes kontaktuppgifter?

Har ni hört hur det går för Golleman?

Sköt om er, läser er blogg med stort intresse! :)

2010-10-07 @ 22:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0