amanda-hemma från umeå

Lång och tråkig dag, tänkte berätta lite..
När vi kom fram så började vi med att longera henne i båda varven, och veterinärerna såg ingenting, möjligtvis litelite vänster bak, men inte alls mycket. Dom tryckte alltså hon såg riktigt fin ut, och känndes jättebra!
Sen gick vi till gången där man böjer, fick först springa fram och tillbaka innan dom böjde och det såg också bra ut, sen när dom böjde henne känndes det inge vidare längre eftersom hon reagerade.
Litegran på höger bak, inte speciellt mycket med hon visade hälta där, sedan vänster bak var det rätt så mycket, eller 1 grad fick hon.
Sedan så fick hon bedövning och efter det såg det mycket bättre ut, men vi rönkade henne och det såg ju inte heller så lovande ut, hon hade även lite pålagringar, inte jättemycket men det fanns där och dem gissade på att hon haft de ganska länge. Så hon blev behandlad båda bak med kortison, sen ska hon äta metacam och stå i boxhage i tre veckor.
Sen så har jag tagit beslut att hon inte längre ska vara någon hoppponny, det går inte, kanske hon kan hoppa bågra småhinder någon gång då och då ifall hon blir bra nu. Vill bara hennes bästa, och att hon iallafall inte ska ha ont och kan gå i skogen och lättare dressyr. Detta var inte veterinärerna som sa, utan jag har valt det själv, jag vill inte det ska vara så men det känns bäst och även veterinärerna tyckte det var klokt.

Det känns inte alls kul längre, vill bara hon ska vara frisk, för jag älskar världens finaste ponny! 

Kommentarer
Postat av: hanna

super fiin blogg !!!<3:D

2011-07-07 @ 18:38:48
URL: http://hannadelfs.blogg.se/
Postat av: Angelika

Fan vad synd :(

2011-07-07 @ 19:49:37
Postat av: Petra

Synd! :( men låter som ett klokt beslut <3

2011-07-07 @ 21:36:26
URL: http://alwaystry.blogg.se/
Postat av: isabel

:/<3

2011-07-07 @ 23:55:17
URL: http://isabellundmarks.blogg.se/
Postat av: Astrid

Det är verkligen härligt med ryttare som bryr sig om sina hästar, Hoppas hon blir frisk snart iallafall!

2011-07-08 @ 09:55:00
URL: http://astridjinder,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0