amanda-fredag

Idag fick Pikkan komma ut i skogen en sväng men gick inge vidare då hon var alldeles för Pigg och springig och är svårt att jobba bort hennes engeri när vi är ute i skogen då jag inte kan jobba henne på samma sätt. Så jag skrittade till banan efter ca en halvtimme i skogen. Gjorde skänkelvikningar och jobbade mycket med samlad galopp, efter redan 5 minuter är hon betydligt lättare att jobba med då hon fått tänka och jobba ordentligt. Efter ca 10 minuter börjar hon redan vara trött så avslutade då ;)
 
Ikväll kommer jag vara med vänner och stadsfesten, så blir nog inte så mycket mer uppdatering. Kommer befinna mig där imorgonkväll också, så i helgen blir det nog inte så mycket här,
 
 

amanda-hoppning och kvällsridning

Pikkan: Fick hoppa hemma på min ridbana, ställde upp fyra stycken studs efter en långsida, i mitten av hela banan stod ett snett enkelhinder, ett räcke. Hon var lite jobbig på framridningen men blev bättre efter en stund, själva hoppningen gick riktigt bra. Hoppade räcket upp till 105. En lite smårolig grej som hände var att hon slog ner sista hindret i studsen och fick lite smådamp hehe, började bocka hoppa säkert 20 på rad, tokfia! Inte alls stor bock eller skutt utan det var bara kul hahha!
 
Pedro: Red jag ut på nu ikväll en mysig kvällsritt barbacka på ängarna! Han var superglad och pigg, och var jättehärligt ute så vi hade det väldigt bra! Är så mysigt att rida i lite högräs, och himlar vad han lyfter på benen, nästan lite svårt att sitta ner barbacka. Känns mest som om man skumpar runt haha :D
 

angelina-orkar inte

Har fan aldrig tid... åhh.. mitt liv är fullbokat tills jag fyller fan 80 år!!!!!
 
Bilder

amanda-håller ni med?


amanda-just nu

Trött ponny, ligger och vilar stormagen :D
 

amanda-bilderna från igår


amanda-måndag

Även idag motionerades både Pikkan och Pedro. Pikkan fick jobba lite dressyr på banan och hon var riktigt trevlig att rida idag, tränade en hel del med galopparbete. Att samla galoppen halva volten och länga andra halvan och vilken skillnad det blev på henne från början av passet till slutet. Riktigt fin var hon! Avslutade med att öka galoppen efter en äng, det uppskattades :)
 
Pedro fick nu ikväll jobba lite dressyr på ängen och Angelina var snäll och fotade oss! Han känndes dock lite stark idag och hade mycket focus runtomkring och inte lika mycket på mig. Men så blir han lätt då man ska träna dressyr någon annanstans utan för banan. Annars känndes han ganska trevlig han också, possitiv var han iallafall, fast det är väll som vanligt. Tur det!
 
Angelina filmade också en kort snutt på mig och Pedro som jag tänkte visa här!
 

angelina-tjooo!

Idag blir det nog intervall träning. Har just ätit middag och ska snart gå ut och mocka i stallet. Sen före jag ska rida så ska jag fota Amanda när hon rider så kommer säkert nå bilder här på bloggen senare ikväll. Iaf så har jag jobba på mitt sommarjobb heladagen. Är på Specma där min pappa jobbar :)
 
Imorgon får vi se vad som händer :D uppdaterar mer när jag har ridit :)

amanda-bildbomb på Gia

Var som sagt ute och fotade lite bilder på min fina Gia i hagen då jag kännde att det var alldeles för länge sedan ni fick några nya bilder på henne. Så nu bjuder jag på en liten bildbomb på en glad, nöjd och tjock ponny:')
 

amanda-finaste

Har varit ute och fotat min fina Gia, vill ni se fler?
 

angelina-imorgon

Imorgon ska jag troligtvis intervall träna vanillin efter en superbra väg dör det finns uppförs backar. Hon blir fortare slut och då får hon även jobba lite extra med bakbenen. Ska hård träna henne nu när det snart är dax för tävling igen!
Hörs imorgon:D

amanda-kvällsridning

Ikväll har både Pikkan och Pedro blivit motionerade och Gia har blivit uppborstad riktigt ordentligt.
 
Pikkan red jag först ut i skogen en sväng, och hon var verkligen pigg! Men var sjukt mycket mygg så red tillbaka och avslutade lite lätt på banan istället. Hon känndes riktigt fin :) Var inte alls länge eller hårt men ändå så blev hon svettig. Har ju i och för sig inte tränat speciellt mycket senaste månaden så det är nog dags att börja hårdträna med henne igen.
 
Pedro red jag först med på ängen och busade lite vilket uppskattades, sedan avslutade jag även honom på banan. Red honom lång och låg i både skitt, trav och galopp och gjorde många övergångar och kände så att han hade med sig ryggen under hela passet!
 

angelina-hoppning

Idag hoppade jag Vanillin :D
Herregud så fin hon var :') Har inte hoppat sen vi krascha så allt verkar du helt normalt :')!!!
Hoppade på 1 meter bara för att känn att hon vågade och inte tykte det var läskit och det tyckte hon inte!! Åh är så super mega dunder glad :D!
 
Red över bommar först sen hoppade jag lite och hon var så avslappnad. Gud underbara ponny!
 
Och såsklart så ska jag tacka underbara Hannah Mattsson. (hannahma.blogg.se) För hjälpen som har ridit Vannis nu medans jag har varit i piteå!
Och jag hade det supertrevligt i piteå med världens finaste pojkvän Hampus :*!
 
Film från idag då jag hoppade:D Amanda filmade!<3
 

amanda-hemma

Nu är jag hemma, har haft en väldigt trevlig helg iallafall :D
 
Sitter just nu hemma hos Angelina har filmat när hon hoppade Vanillin, ska hem på ett tag och ska då rida mina egna ponnyer. Iallafall en av dem, vet inte om jah hinner med båda ikväll men vi får se helt enkelt.

amanda-"midsommarpaus"

Jag kommer ta en kort liten paus nu under midsommar och midsommar helgen eftersom jag åker bort. Mamma sköter om mina hästar men dock kommer dom få vila under tiden jag inte är hemma, men det uppskattar dom nog bara ;)

Hoppas ni får en trevlig midsommar!

amanda-schabrak

Det hääääär^ schabraket vill jag ha som nytt tävlingsschabrak. Kan bli jättesnyggt om man hittar rätt matching med marinblå och beige. Nångång i framriden ska jag köpa det, hihi :D Om jag inte hunnit hittat något nytt innan dess som jag vill ha;)

amanda-tisdag

Idag blev det att åka ner till stan för 3dje dagen i rad, i måndags åkte jag in till stan med Nellie, igår for jag och min syster till Piteå-stan och idag åkte jag ner till stan här hemma. Ifall ni undrar varför så jag har shortsproblem, hittar aldrig några som sitter bra eller är snygga, alltid något fel på dem och ändå så har jag lyckas köpa på mig 4 par shorts den här sommaren även om ingen av dem är några som jag verkligen vill ha...
 
Iallafall så har jag ridit idag, för första gången på flera dagar. Själva ridningen klarade min arm av helt okej, det jobbiga var när det kom till sadling haha! Pikkan red jag först, vi for ut en sväng och avslutade sedan på ridbanan med att träna både fram och bakdelsvändning. Jätteduktig var hon!
 
Sen var det Pedros tur, kännde inte för att sadla igen så vi for ut barbacka, satt även på ett pelhambett. Till er som inte vet så kan jag säga att Pedro kan bli riktigt stark och pigg ibland, speciellt vid uteritter och då kännde jag att eftersom jag fortfarande har ont i armen så vill jag vara på den säkrare sidan. Och det var nog bra, han känndes jättefin idag och lätt i munnen. Vi var ute i skogen i ungifär 50 minuter :)
 

amanda-ingen ridning

Idag blev det inte någon ridning heller. Men imorgon tror jag att jag ska rida, det borde min arm klara av!

Dagen har istället varit en hel dag på Piteå-stan.

angelina-skoj

Gud vad världen är orättvis... orkar inte ibland. Vanillin går inte å rida nu för hon har ju tappat skon. Sen har jag ju jobbat heladagen och jag har såååå ont i mina fötter. Kan bara dö ju! Men tänk om 3 veckor får jag lön ;)!!!
I morgon hoppas jag verkligen att skon är på plats. Hovslagaren har ju inte så mke tid över och det kan jag faktiskt fatta.. :(

amanda-kamera & redigering

Hej, vad använder ni för kamera och vilken redigeringsprogram (om ni använder nått) ni tar sjukt fina bilder! :)

SV:
Tack så mycket, tänkte svara på detta i ett inlägg eftersom rätt ofta denna fråga kommer. Jag fotar med en Nikon D60 och Angelina med en Nikon D5000. Vi båda andvänder oss av Photoshop CS5 när vi redigerar bilder. Gör redigerar väldigt enkelt men ändå på ett sätt som jag gillar att bilderna ser ut, rätt naturliga. Kan skriva lite kort hur jag gör.

Först trycker jag på "fliken" Image och väljer Auto Contrast, ibland tar jag även Auto Color men det beror på bildern eftersom alla bilder inte får något fint ljus i det. Sedan går jag på Filter, väljer Sharpen och sedan Smart sharpen för att få bättre skärpa i bilden, (ett av mina favorit verktyg då det blir snygg och stor skillnad) Sedan går jag tillbaka till Image och väljer Adjustments där jag väljer Brightness/contrast där jag ändrar ljus och kontrasten, väljer sedan eventuellt Curves som även ligger under Adjustments där jag ändrar ännu mer med ljuset, sen klart!

Före redigering


Efter redigering

Dock är den här bilden nästan lite vääl överredigerad, men ville visa ett lite tydligare resultat :)

angelina-tappad sko

Igår så hade Vanillin borta en sko då jag skulle rida och hovslagaren kommer nog inte förrän i morgon eller på onsdag :(. Men sånt är livet, det suger verkligen ibland! Men sånt man får ta :/

amanda-bildbomb på Gia


amanda-min arm

Just nu känner jag mig halft handikappad då jag inte kan göra någonting med min arm. Igår efter tävlingen skulle vi lasta och skulle vika ner rampen så hade vi bara satt fast den i ett spänne om ni fattar;) Och det hade jag glömt bort så jag vek bara upp spännet så ramlade rampen ner och tog tag i den på något konstigt sätt med bara ena armen som veks bakåt eller något så kan säga att det värker och ilar i hela armen direkt jag gör något med den.
Får hoppas det går över fort, för kan knappast rida med denna arm, kan ju knappt klä på mig hahah xD

Idag åker jag och Nellie iväg till stan en stund, får se om jag hittar något!

amanda-tävlingsresultat

Tävlingsdagen avkladad!

LB:1 - Han känndes fin på både framridning och inne på banan, dock en aning tittig. Fick 63,45% och kom på en andraplacering, vinnaren hade 63,70% så var inte så långt ifrån.

LA:1 - Känndes ännu finare på framridning, en aning slöare och även lite tittig denna klass inne på banan. Fick 63,68% och la mig där också på en andraplacering.

Jag är nöjd över dagen. Pedro känndes fin men tyckte dommaren låg lite lågt med procenten, dock inte bara på mig utan hon låg lågt på alla, även fler som tyckte det. Men det är nyttigt och intressant det också :)


angelina-SOMMARBILDER

Mye Nordlund som fotat :)

angelina-vila

Vanillin fick vila idag. Blev som att jag sket i att rida för jag och mamma byggde upp sommarhagarna och fixade stallet lite osv. Men iaf så blev vi typ klar med allt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kankse blir en mysig ute ritt bara :)

amanda-ridhuset

Var som sagt på ridhuset och mockade till ridskolehästarna, efter det red jag Pedro på utebanan. Han känndes väldigt fin även idag, red även igenom både LB:1 & LA:1 utan felridning, vad jag hoppas;)
Efter fick han en dusch och även lite fixad man, klippte och ryckte den lite så det blir enklare att knoppa.

Ikväll åkte jag och Angelina tillbak till ridhuset och tog in några ponnyer som ska sova inne för natten. Åkte sedan hem och tog in Pedro och borstade upp honom och även knoppade manen, packade lite grejjer sedan hamnade jag här och ska alldeles strax sova eftersom det blir rätt tidigt imorgon!

Önska mig lycka till :D

amanda-lördag

Sov hos min pojkvän inatt och kom rätt nyss hem därifrån, ska alldeles strax bege mig ut i stallet och göra iordning Pedro som ska få följa med till ridhuset för ett dressyrpass och sedan ska han få duschas så han är lite snyggare inför imorgon. Men först ska jag, Angelina och Nellie mocka åt alla ridskolehästar osv.

amanda-busponny

Min lilla busponny vägrade komma in från betet idag, har stängt ut med lite mer gräs men där får de bara stå några timmar per dag för att vänja sig och dessutom kan både Gias och Pedros mage bli rejält stora, haha! Iallafall sprang hon runt mig och tyckte det var skitkul och visade upp sig och snygg, ja det var hon! Hämtade lite godis, och självklart stannar hon och kommer då, matglad är då ponnyn xD

Skulle ni vilja se en liten bildbomb på Gia? Har inte blivit så mycket bilder på henne på senaste!

amanda-dressyrpass

AAAAAAAA så fin Pedro var idag, helt otroligt :')
Red honom hemma på min egen ridbana ett rätt ordentligt pass och han var fin från hela första början till slut! Inte tränat dressyr på cirka två veckor ändå så känndes han finare än vanligt! Red igång honom lång och låg med övergångar, plockade sedan upp honom och red 10-metersvolter i varje hörn och efter långsidorna flyttade jag honom i skänkelvikning. Jobbade sedan med galopparbetetet, blev mest på 20 metersvolten och en hel del övergångar mellan trav och galopp, ställde även innåt och utåt och kännde så han var med mig. Fick sedan en liten skrittpaus innan jag red igenom LA:1, sist jag tävlade den red jag ju tråkigt nog fel men det ska jag försöka att inte göra på söndag! ;)


angelina-underbart

Idag ska Mye kanske fota då jag rider Vannis, så isåfall kommer nog bilder senare :D
Igår fick Vanillin skritta och min pojkvän Hampus prövade rida henne, HAHAHA gud så underbar syn! Båda mina älsklingar på samma gång xD!

Ikväll ska jag till Hampus, det blir typ sista gången på ett tag nu när jag börjar sommarjobba. Kommer inte hinna vara med han lika mycket då:(
Men pengar kommer jag få i massor efter sommaren :D:D:D

angelina-hoppspec

Hoppade igår och Vanillin var så pigg :D
Vi hade avslutning och då var det så att man skulle samla poeng genom att hoppa vissa hinder och sen fans det med ett jocker hinder som man fick massor av poeng av. Det låg på 110 och Vanillin hoppade det kalasbra första gången. (man fick hoppa varje hinder 2ggr) Sen andra gången vart hon så jäkl taggad och tog av aldeles för tidigt. Det var en trippel så vi kraschade hela hindret. Vanillin såg oren ut efter det men sedan efter ett tag så såg hon helt normal ut. Skrittade henne idag sen tog hon på lilan och hon såg normal ut då också så det vart väll bara en rejäl smäll.

Imorgon ska jag nog rida lite dressyr osv:D Men nu kommer bilder från hoppspecialen :D


Stakars ponny!!!<3

amanda-dagens ridning

Idag blev Pedro motionerad ute i skogen (igen) känner mig inte precis väl förberedd inför helgens tävling då jag inte tränat dressyr med han på ca två veckor. Men hoppas på kunna rida ett dressyrpass imorgon eller på lördag, det är nog ett måste!

Iallafall så var vi ute rätt länge, 1 timme och 15 minuter. Men mestadels av passet bestod av skritt, även lite trav med focus på skrittövergångar. Han känndes fin, en aning stark men blev bättre och bättre med hjälp av övergångarna.

Tänkte jag kunde bjuda på några bilder från ett pass i september förra året!

amanda-ångrat mig

Jag har ångrat mig angående nya blogg.se! Tycker det är kanonbra:D

amanda-gårdagen avslutning

Igår på hoppspecialen hade vi avslutning för vårterminen. Tanken vara att vi egentligen skulle hoppa terränghoppning men har regnat alldeles för mycket + att ett stort träd blåst över. Så istället byggde vi upp en stor bana och hade poänghoppning. Det fanns 8 hinder på banan, man fick hoppa alla hinder 2 gånger men man hade bara 1 minut på sig att hoppa, så lyckas hoppa så många hinder på 1 minut. Så vi fick göra en egen bana. Fanns även ett jokerhinder som var en trippelbarr som var 20 cm högre än de övriga hinderna, hoppade man det samlade man ihop 200 poäng, de andra hinderna var 30 poäng. Jag valde att hoppa en bana på 90 cm, och vi tog oss över trippelbarren på 110 båda två gångerena! Vann dessutom vår klass med mest poäng. Min första tanke var att hoppa bana på 1 meter, men en trippel på 120 vågar jag inte riktigt rida på ännu ;)


amanda-nya blogg.se

Sitter och försöker klura ut hur nya blogg.se fungerar, någon annan av er som också fått det? Och isåfall vad tycker ni? För mig är det nog lite för mycket hightec för att jag ska kunna förstå mig på det!;)

amanda-mina utomgjordingar


Såhär har mina söta ponnysar sett ut inatt och nu på förmiddagen med sina rymddräkter, visst är dom söta haha?:D Pikkan hade inte tid att kolla upp på någon bild då hon ska gnaga de sista grästråna som finns kvar i hagen, ska stänga ut mer gräs åt dem senare i afton eller imorgon :)


amanda-tisdag

Det löste sig med tjollerponnyn, nästa gång jag kom ut så gjorde hon ingenting utan stod snällt still och jag fick ta fast henne och då blev hon även bjuden på en äppelbit:') Så tyvärr, ingen gratis häst längre!

Både Pikkan och Pedro har blivitt motionerade idag. Pedro red jag ut på efter bastuträskvägen (som vanligt nu de senaste dagarna då det regnat väldigt väldigt mycket och är blött och lera) så nästan enda vägen som går rida på nu. Jobbade mycket med traven idag, olika tempon och red honom lång och låg samt plockade upp honom ibland, han känndes väldigt fin och vi var ute i precis en timme.

Ikväll red jag då Pikkan också, hon fick sig sitt straff heheh! Nä inget straff men hon fick klättra lite i backen vilket inte är någon höjdare enligt henne men det är sånt som ska göras det också. Så nu har hon fått träna lite backträning, hela ridpasset idag bestod av skritt. Efter jag klättrat lite så skrittade jag efter vägen på hårt underlag i ca 40 minuter.


amanda-gratis häst

GRATIS HÄST! Himlar så irriterande ponnyn kan vara. Skulle ut och rida Pikkan men då vill hon plötsligt inte bli fångad i hagen och aldrig har hon gjort så tidigare. Springer runt sparkar bakut och jagar igång Gia också, sen börjar Pikkan lugna ner sig men Gia är uppspelt och försöker då få igång Pikkan igen. Kan säga att hästarna hade det väldigt roligt, dock hade jag det inte lika kul. Arg till 1000 just nu!!


amanda-anmäld

Anmäld till dressyrtävling i Sandgärdan på söndag med Pedro, kommer rida LB:1 och LA:1 :)


Angelina-glass bilen!!!

Jag och vanillin jagade glass bilen på väg hem från löshoppningen;)!!
Hahaha sen började den spela ljud och det tyckte absolut inte vanillin om ;) men sen så for den iväg och jag och vannis kunde skritta lugnt hem igen;)


angelina-löhoppning

Löshoppade Vanillin och det gick väl bra. Vannis var inte så himla taggad men hoppade fint ändå. Bara andra gången jag löshoppar henne så det ska bli mer snart igen så hon verkligen vet vad hon ska göra :D!
Iaf så hoppade hon upp sig till 110 :)
Bilder :D:D

angelina-suppan

Det gick kalas bra att rida Suppan idag. Jag red Suppan och Sara red sin jätte stora häst Obben. Vi for ut efter heden och for runt där efter dom fantastiskt fina sandvägarna som aldrig verkar kunna ta slut! Helt sjukt så varcka och fina ridvägar sara har!
Iaf så travade och galopperade vi lite smått bara och hästarna skötte sig superbra. Suppar var något med taggad ibland och hade lust att dra iväg men det var inte svårt att sätta tillbaka henne och lugna ner henne.
Löshoppade även Vannis idag men skriver mer om det när jag kommer hem igen efter vi farit till stan och köpt godis :D!

amanda-gårdagen

Igår kom jag ju som sagt hem från Cypern efter en härlig vecka, har haft sol och 33 grader i skuggan, 25 grader i havet! Dock kom jag hem till regniga kalla sverige, verkar som det varit regn hos oss hela veckan medans jag var borta, så jag var iallafall borta rätt vecka ;) Men det känns skönt att vara hemma igen!

For ut och red Pikkan direkt när jag kommit hem, efter ponnyn vilat i nästan två veckor var hon lite smågalen och studsig och massor med engeri. Travade av lite, men det mesta fanns kvar även när jag suttit av! Tokponnyn:)

En bild från LA:n i Vännäs :)


Angelina-Sara

Godmorgon alla underbara blogg läsare!
Idag ska jag fara till Sara igen och få rida suppan:) har inte varit där på jättelänge nu ju. Så det blir nog superkul! Vi ska fara ut och rida, var det bestämt iaf.

När jag kommer hem ska jag och mamma fara till kusbanan och bygga fram så att jag kan löshoppa vanillin! Sen på onsdag så ska jag ju ha lilla Vanillin på hoppspecialen! Det är då avslutningen för vårterminen sen börjar de om till hösten:)

Sitter iallafall nu och väntar på skjuts till svanström, där suppan puppan bor.


Angelina-underbart

Idag så red jag ut på älskade vanillin hon var så galet pigg och fin. Finner inga ord för hur sjukt underbar min ponny är!! Fick den sjukt bra idéen idag då jag red. I morgon ska jag och mamma nog löshoppa Vanillin:D ska bli sjukt spännande !
Iaf så red jag 1 timme hon hon är verkligen sig själv :')
Världens bästa vanillin<3


amanda-hemma

Hemma från Cypern nu! Har saknat mina ponnyer i massor, uppdaterar mer imorgon!

angelina-regn

Nu är jag hemma från  Hampus så nu ska jag fara ut och rida i det hemska och tråkiga regn vädret. Kände absolut ingen tagga alls på detta men det blir nog ganska kul ändå för Vanillin är ju världens bästa ponny. Förresten så har mina ponnyer fårr börja sova ute. Eller bara då det är bra väder såklart. Sov hos hampus i natt så vetinte om dom fick sova inne eller ute i natt men det återstår att se nu när jag går ut i stallet. Äre mockat sov dom ute, äre inte det så fick dom sova inne :D
Ska skynda mig ut nu innan det börjar regna mera! Mer uppdatering när jag kommer in :D

Angelina-pigg

Igår så körde jag ett ganska hårt markarbetes pass. Vanillin var GALEN!! Har ju inte hoppat på mer än 4 veckor så bommar på marken var ju verkligen en super rolig grej ;) sen ställde mamma upp studs och vanillin tog sats och hoppade över 2 hinder samtidigt-.- haha galen ponny. Idag kanske jag ska hoppa lite:) eller så far jag ut och rider en sväng.
Kanske kommer bilder sen. Sitter ju som aldrig vid datorn längre nu när jag har en iPhone :)


angelina-regn

Vanillin vart riden av Hannah Mattsson igår och det hade gåt bra :) Så Hannah ska få sköta Vanillin nästa fredag till söndag :D För jag ska med min pojkvän Hampus till piteå å ha en härlig helg där innan jag börjar sommarjobba! Ska sommar jobba på 2 ställen i sommar. 3 veckor på båda jobben så blir 6 veckor jobb i sommar :) Lätt värt med tanke på vad jag kommer tjäna :D!
Nu ska jag städa mitt rum sen ska jag gå ut i stallet och rida Vanillin :D

angelina-film♥

Vanillin du är världens finaste ponny!♥

angelina-IDAG!

Idag red jag på ridbanan och hoppade över diken och busade mesta tiden av ritten :] Kände att både jag och Vanillin behövde det :D
Så är det ju så längesen ni fick nya bilder och så på mig och Vanillin. Så tänkte att det kanske var dax nu :)
Olivia var så snäll och hjälpte mig med det :D
FINA ÄLSKLING!♥

angelina-ska rida

Ska rida senare ikv. När det slutat regna hade jag beräknat (a)
Nu när amanda är i cypern ska jag göra mitt bästa för att försöka hålla igång bloggen :D

amanda-cypern

Inatt åker vi iväg till Cypern, till Fig tree bay och vi ska bo på hotell Nausicaa Beach. Jag är faktiskt nervös, jag har alltid varit nervös för att åka flyg och jag vill inte heller lämna alla här hemma:( Dessutom är jag förkyld och feber, om den hade släppt hade det kännts bättre, så jag hoppas det lättar så fort som möjligt.

Jag har äntligen packat klar, hoppas jag! Känns alltid som jag glömt något men förhoppningsvis har jag fått med mig allt jag behöver.

Angelina kommer troligtvis rida Pedro någon dag i veckan medans jag är borta, så hon uppdaterar säkert om det isåfall. Själv hoppas jag att vi kommer ha tillgång till internet, det verkar som det så det är bara hålla tummarna! Annars kommer jag inte klara mig, hehe. Iallafall så förhoppningsvis kommer vi ha det, så då kan jag ju uppdatera lite därifrån, visa lite bilder osv!

Hoppas ni har det bra här hemma! Kommer sakna älskade sverige :$


amanda-sommarlov!

Jag har nämligen gått på sommarlov idag!! Ingen mer skola för mig, anledningen till det är för att jag åker utomlands imorgonkväll/natt så därför missar jag sista skolveckan, men inte gör det mig något :D
Dock har jag blivit förkyld, hostar och ont i halsen vaknade jag med på morgonen, att det alltid ska komma vid de sämsta tillfällerna, aja hoppas det blir bättre innan jag åker!

angelina-hampus

Idag ska jag fara till min älskade Hampus efterskolan. Mamma skulle ta hand om Vanillin och motionera henne på någotsätt. Vet inte vad hon ska göra men det blir då nånting iaf.
Vi har nu börjat släppa dom på grönbete och Vanillin tuggar och är väldigt nöjd då. HAHA min ponny komemr bli fet :(.


TAGGA SOMMAR!!!

RSS 2.0