amanda-redigering av bilder

OREDIGERADE                        REDIGERADE



Tänkte snabberätta hur jag redigerar mina bilder på ett snabbt och enket sätt. Bara en liten skillnad gör det mycket snyggare och härligare att titta på, mer skärpa osv.


Jag andvänder mig av photoshop CS5, och redigerar bilderna väldigt enkelt, börjar att trycka på ''Image'' och sedan ''Auto Contrast'' där får bilderna mer kontrast och färg, blir lite mera liv i bilden. Sedan trycker jag på ''Filter'' och sedan väler jag ''Sharpen'' sedan ''smart sharpen'' där kan man välja hur mycket sherpa man vill ha på bilden, prova dig fram, det måste vara i lagom mängd. 
Ibland räcker den redigeringen för mig, men ofta andvänder jag mig också av att trycka på ''Image'' sedan ''adjustments'' sedan ''curves'' och ''brightness/contrast'' på curves kan man ändra ljuset ifall bilderna är lite tråkiga och mörka, på brightness/contrast kan du fortsätta fixa med kontrasten lite och även ljusstyrkan.


Kommentarer
Postat av: Julia

Använder också photoshop, och sånna små redigeringar kan göra så mycket ibland! :)



Jag vill tipsa dig om en väldigt bra sida där man lätt tjänar ihop poäng till gratis presentkort på bl.a. H&M, Nelly.com och Kicks. Jag har fått hem presentkort för över 1000kr, så sidan går att lita på!

Bli medlem här: http://www.gratismakeup.se/?r=169547

2011-07-24 @ 23:11:55
URL: http://www.gratismakeup.se/?r=169547

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0