amanda-ikväll

Ikväll har jag varit på ridhuset och motionerat ponnyerna. Tanken var att duscha Pikkan också men man fick tydligen inte komma in i stallet nu under sommaren då det var sommarstängt. Så istället svampade jag av henne hemma då jag kommit hem.
 
Pedro red jag ett dressyrpass med. Från början var han jobbig, tittig och okoncentrerad. Var rädd för ett litet plank även om jag red förbi det flera gånger kastade han sig varje gång, så gick fram och luktade på det. Fortsatte sen och fortfarande lika "rädd". Men sa tillslut till honom ordentligt och så skärpte han sig. Senare blev han riktigt fin, jobbade mycket med galopp-skritt-galopp och sedan jobbade vi även en hel del med förvänd galopp på serpentiner. Avslutade med att skutta över några hinder vilket han tyckte var jättekul :D
 
Pikkan red jag bara lite lätt barabacka, vi tränade på övergångar och lite mjukgörande som skänkelvikning och sluta. Red inte speciellt länge eftersom jag vill inte göra henne slut inför imorgon, endå lyckades hon bli svettig dock var det väldigt varmt så tror det beror på det. Hemma blev hom som sagt avsvampad och fick gå och käka lita gräs under tiden!
 
Har även packat allt som ska med imorgon (hoppas jag) hihi, men brukar inte glömma saker. Okej, ska inte säga så för då kommer jag bara göra det, får kika imorgon bitti en extragång. Så nu känner jag mig laddad inför imorgon!
Wish me luck!
 

Tittaaa, Pikkan har till och med fått lite sommarmage :'D

Kommentarer
Postat av: Tova

ni har verkligen en superfin blogg :-)

2012-07-27 @ 23:10:49
URL: http://tovaoman.blogg.se
Postat av: Hilma :)

Så fina! :)

2012-07-28 @ 11:31:53
URL: http://hilmas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0