vetrinärbesöket

Blev lite försenat, men gick bra endå!
Han fick börja med att kolla Gia, vi berättade de vi trodde var fel i hennes mun, men först ville han komma hur hon sprang för vissa gör så om dom har ont någon stans, så vi longerade henne lite men han såg inget fel på henne så då tog vi in henne igen. Så fick hon en lugnande spruta sen så kollade han tänderna och hittade vassa kanter som han filade till, hoppas att det var dom som irriterat henne. Efter ca 5-7 dagar ska vi kunna märka skillnad i hennes mun annars ska vi ringa till honom igen.
Sen tog vi Pedro, han fick en lugnande spruta sen kollade vi även hans mun och behövde även raspa bort någon vass kant, han hade även gnuggat bettet mot tänderna, han trycker och suger fast bettet själv så det åker mot tänderna. Så vi skulle prova länga sidostyckerna 1 hål så de kommer ännu längre ner så kanske han inte kan dra upp det och gnugga mot tänderna.
Sist så tog vi även Pikkan, hon fick sin vaccinationsspruta och sen även en lugnande och kollade hennes tänder och dom tyckte han var jättefina och bra, var bara  någon liten vass kant som behövde filas, annars inga problem.
Sen efteråt så har vi varit i stallet och kollat till alla trötta ponnyer, så trötta att dom inte orkar hålla upp huvudet! Men nu har dom alla piggnat till och snart kan dom få något att äta, så alldeles snart ska vi ut i stallet och ge dom kvällshö.
KRAM AMANDA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0