Angelina - Min halva

Har verkligen insett nu att halva jag är borta. Vanillin var verkligen en del av mig. Men nu är allt borta. Jag har börjat acceptera det mer och mer nu. Vanillin har det bra, det vet jag. Agnes kommer att ta så väl hand om henne och dom kommer bli så sjukt duktiga:') Ser verkligen framemot att se dom på tävlings banorna. Percis som jag och Vanillin. Agnes kommer få uppleva en ponnytid som ingen annnan kommer få. Eftersom att Vanillin är så sjukt speciell.
Hon är inte bara duktig på att hoppa och alltid pigg. Hon har ett hjärta av guld.. Hon är som en bästavän. Hon lyssnar när man pratar med henne. Hon vet om du är ledsen och besviken. Agnes vet jag kommer att förstå vad jag menar med lite tid bara. 
 
Min älskade fina ponny, Tack för att jag fick äran att ta dig till ett liv du älskar. Tack för att jag fick starta LA i hoppning som var min dröm. Tack för att jag fick lära mig vad vänskap är. Tack för att du lärde mig att rida. Tack för allt världens bästa och finaste Ponny! :')
 
 
Tack för att jag hittade dig Anges http://teamha.blogg.se ♥

Angelina - Nu är det dax igen

Nu är det dax att ta igen allt och verkligen bröja blogga på allvar!
Jag säljv har haft lite kärleks problem med min pojkvän. Och allt är ordnat nu och vi har bestämt oss för att gå skillda vägar. Trist men det är livets gång helt enkelt :/!
Pajero har varit väldigt fram och tillbaka. Han har börjat på att testa mig lite när vi rider dressyr. Att bråka till det är alltid kul ;) HAHA!
 
Amanda har ju inte bloggar Pga Pikkan:/ hon har ju varit ofräch i sitt högra bakben som nu verkar bli mycket bättre :D1 Hon får skriva mer om det senare :)!
 
Men ni alla vet ju hur livet är. Ibland kan allt bara vara perfekt och inget mista fel. Sen kan allt bara rasa samman och man vet inte vilken väg man ska ta. Då måste man sätta sig ner själv och tänka igenom allt. För man kan bara betsämma hur man vill ha sakerna själv. Egen viljan är det starkaste!
 
Kan ju lägga ut det 2 senaste filmerna på min underbara häst!
 
 

Amanda - Fortfarande ofräsch

Pikkan är fortfarande halt och skulle inte kunna säga att det är något bättre ytan nästan tvärtom. Både min tränare, hovslagare och veterinär har varit här och kikat på henne. Så vi har haft någon här varje dag mellan tisdag och fredag och nu ska vi avvakta till efter helgen. Fortfarande oklart vad det är för något men troligast en hovböld eller vrickning i kronleden om inte både och.

Såhär svullen är hon just nu...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2153841/images/2012/pic_508c219cddf2b33389000ed2.jpg" class="image">


Amanda - Pkkan är halt

Det var i tisdagskväll som jag märkte att Pikkan var tokhalt när jag skulle ta in henne från hagen, hon ville inte ta ett steg och när hon väl gjorde det satt hon knapp ner höger bak. Hon var varken svullen eller varm någonstans men ändå jättehalt. Anna kom till oss på kvällen och kikade på henne, först trodde vi att något kunde vara ur led då det lät ett "knakande" ljud i varje steg hon tog. Dagen efter kom veterinären hit och kikade på henne. Vi vet ännu inte säkert vad felet är på henne men just nu står hon inne på boxvila behandlad för hovböld men kan också ha en vrickning i kronleden. Han kommer tillbaka imorgon och kikar om det är någon skillnad på henne vilket jag hoppas.
Just nu vet jag inte mycket alls, hon kan bli stående någon vecka eller några månader, hoppas bara mitt lilla hjärta blir frisk så fort som möjligt för dethär är orättvist :(

Angelina - Idag

Nu ska jag snart fara och klippa mig :(!!! men mitt hår är så lång och risigt så nu måste jag verkligen klippa det :(! Men efter det ska jag iaf rida min fina Häst. Sen ska jag longera Benjamin med inspänning och sen ska jag plugga som satan för jag har 3 prov denna vecka. Så blir nog ingen uppdatering ikväll för jag kommer ha så mycket att göra. Men vi får höras imorgon igen! :D

Angelina - Benjamin

Kom just på att jag kanske ska börja uppdatera om Benjamin :D!!
Olivia ska börja rida honom mer vi har ridit ut engång tillsammans och det gick bra :)! Det var förra veckan.
Jag har även tränat lite NH med honom. Och han är även longerad vissa kvällar när jag haft 20 min över :)!!
Så allt funkar bra med Lilla Benji!

Amanda red den lilla sockersöta ponnyn idag :') Fast hon red bara 15 min så hoopas jag fick nån fin bild iaf xD!

 
Benjamin är en riktig lurvboll!!♥
Måste lägga ut på våran NH träning snart eller vad tycker ni?=)

Angelina - 1 månad

Idag har jag haft världens finaste i 1 månad.
Älskar dig Pajero!♥

Angelina - Bilder

Vet att uppadetringen är dåligt från både mig och Amanda. Har jätte mycket med skolan sen har jag inte haft så mke lust att blogga.. Har tänkt mycket på Vanillin och Pajero osv..:) Men hoppas ni fattar.
 
Bilder från dagens dressyrpass :D
 
Jag älskar dig Pajero :')

Amanda - Dressyr

Ikväll blev det att åka in till ridhuset med Pikkan och trimma lite dressyr vilket var allt för länge sedan vi gjorde. Som uppvärmning jobbade vi med övergångar mellan skritt och trav och vi fick flera fina och mjuka avsaktningar som kom bakifrån. Hon har väldigt lätt att falla fram på framdelen i avsaktningarna men idag var hon riktigt duktig. Jobbade sedan med delar ur LA:1, 10 metersvolt i trav och sedan travökningen och efter det skänkelvikning och oj vilka fina längningar hon gjorde på travökningen! Även det andra rullade på bra. Avslutade sedan med lite förvänd galopp innan jag travade av henne. Är riktigt nöjd över kvällens dressyrpass!
 

Angelina - Dressyr

Vet att jag inte har uppdaterat något.. Men har inte haft tid osv.. :)
Men idag så for jag in till ridhuset och red ett dressyr pass. Han gick verkligen fint idag :)!
Tränade mycket på att sälla in och ut i volten och han blev mycket mer följsam i slutet och mycket mer lösgjord i bogen :D.
Börjar verkligen hitta knappanra på honom nu :D!
 
Inga klago mål vet att jag inte rider perfekt... Känns som att jag rider stror häst väldigt dåligt ibland :/ Men mitt självförtoende blir bättre och bättre :D!  Och Paj är ju så fin!♥

Amanda - Distriktsmästerskap!

Blev en 3dje placering i distriktsmästerskapet!
 
 
 
 

Amanda - Snabbresultat

Tänkte skriva lite snabbt hur det gick idag på dressyrtävlingen på Skellefteå Ridklubb. Ni får mer och tydligare information när jag tävlat hela helgen klart men bilder och film.
 
Dagens LB:1 tog vi en andraplacering på 66,90% och i första DM omgången som gick i LA:1 fick vi 61,56% och la oss även där som 2a. Imorgon går andra DM omgången i LA:4!

Angelina - bilder

Fina Killen!

Amanda - Veckoplanering för Pedro

Eftersom Pedro ska tävlas i helgen har jag även gjort en veckoplanering som ser ut såhär:

Måndag - Vila
Tisdag - Uteritt
Onsdag - Lättare dressyrpass
Torsdag - Dressyrträning för Eva
Fredag - Uteritt
Lördag - Tävling Skellefteå Ridklubb LB:1 & LA:1
Söndag - Tävling Skellefteå Ridklubb LA:4

Angelina - Vill ni se mer?


Angelina - Älskade♥

Ingen kommer någonsin att ta din plats Vanillin♥
 
 

Angelina - Mys med Paj

Skrittade ut barbacka idag på Pajero. Var ute i typ 1 timme och 10 min. Det var bara så sjukt skönt att fara ut och rensa alla tankar och bara njuta av den vackra hösten. Och inte nog med att det är fint ute så sitter man på en trygg och varm häst rygg. Snacka om att jag trivs med Pajero.
Sen efter skritt turen blev det mys i stallet innan han fick sin kvällsmat.

Amanda - Helgens hoppträning

Nu är helgens hoppträning för Lotta över. Är verkligen supernöjd över Pikkan att hon varit så duktig även om det har varit två hårda dagar. Dessutom har Pikkan gått på hästavstånd hela helgen. Tycker träningen har varit riktigt bra och lärorik och ser framemot nästa träning som blir i december om jag inte minns fel.
 
Igår jobbade vi lite mer markarbete och att svänga lite snävt, och idag hade vi banhoppning. Hoppade banan kring 100-110cm. Tänkte inte berätta så mycket mer då jag ser att Angelina redan skrivit vad vi gjort men tänkte lägga upp en liten film från båda dagarna med lite blandade klipp :)
 

Angelina - Filmen från träningen

 
 
Underbara häst!

Angelina - Hoppträningen för Lotta

Ska nu berätta om helgens hoppträning.
 
DAG1
Uppvärmningen var att trava över bommar. Men pajero var så taggad så han galopperade för det mesta och var ganska stark. Men sedan hjälpte Lotta mig lite och det vart otroligt stor skillnad. Sedan komme vi in på samma övning i galopp och det funkade riktigt bra!
När vi började hoppa var Pajero ganska seg och ville inte riktigt ta tag i bettet. Men efter en stund så släppte det helt och han vart mjuk och fin. I slutet hoppade vi 90cm på typ en jätteliten volt. Själv tyckte jag att det var lite leskit men PAJ! Han hoppar då utan problem :D!
Sjukt nöjd med dagen och fick många bra tips!
 
DAG2
Vi värmde upp genom att hoppa på muren och en oxer. Sedan hoppade vi lite linjer och sedan bana. Jag hoppade banan först på 90cm. Funkade riktigt bra och han var faktisk pigg!:D Var tvungen att ta tillbaka honom hela tiden. Sedan hoppade jag banan igen fast på 110. Shit vilken fin häst jag har! Hoppade allt utan problem men denna gång blev han lite för pigg och det gick lite för fort mellan hindrerna. Jag är inte så stark än heller så jag orkar inte riktigt sätta tillbaka honom. Men på de 3 sista hindrerna så statte jag tillbaka honom ordentligt och och vi bara flög över hindrerna som att vi hade vingar :'D
 
Att träna på
Jag måste bli lugnare i min ridning och vänta mer på Pajero. Pajero måste bli mer allert asså ha en rundare galopp och mer styrka i galoppen. (Han blir lätt lite hängig i galoppen och håller samma tempo helatiden) Så blir att träna mycket tempoväxlingar och markarbete!
Känner mig så grymt taggad!!!!!
 
Film kommer och säker någon bild om Hannah vill skicka dom:D
Tack till Olivia som hjälpt mig hela helgen men filmning och häst skötning! Du är guld värld♥

Angelina - It's hard

Du kommer föralltid vara den bästa.. Du är det bästa som någonsin hänt mig. 
Älskar dig..
I try not to cry. becasue what we have is still inside me.

 


Amanda - Hoppträningen

Imorgon kommer ett inlägg om dagens och morgondagens hoppträning för Lotta. Tänkte jag kunde skriva om båda dagara samtidigt och även kanske bjuda på lite film. Kan iallafall säga att det gick bra och jag är jättenöjd, hoppas på en lika duktig ponny imorgon. Min älskade tjej :')

GullePedro har också blivit motionerad, i regn och blåst dessutom som han inte uppskattar. Men ändå så var han riktigt fin, vi jobbade efter en grusväg men mycket övergångar mellan olika gångarter, tempoväxlingar och skänkelvikningar över vägen. Det är saker som dessa som gör honom riktigt fin att rida!

Amanda - Film till min älskade ponny

Har suttit idag och pysslat ihop en liten film till Pikkan :')
Även flera ovisade klipp med i filmen. Titta i 720p för bästa kvalité.
 
 

Angelina - Nu ut!

Nu ska jag ut och göra iordning Pajero för våran förstahoppträning för Lotta Schultz. Har redan packat allt utom hästen. 
Asså vill bara döda detta äckliga väder! Fattar ingenting. Det spöregnar och blåser och är jättelerigt ute. Hagarna är verkligen inte trevliga just nu. Usch.. nu får faktiskt snön komma. Hellre det än att man ska sjunka ner 2dm i hagen.. -.- Men men livet är inte alltid bra :)
 
Nu taggar jag & Paj till tusen! Mer uppdaterig sen :D!

Angelina - Äckliga regn

Idag kände jag verkligen inte för att rida i storm regn. Vetinte varför mrn kände som på mig att det skulle sluta illa.. Men iaf så mockade jag stallet och tog in dom. Borstade av alla hästarna och sedan fick dom mat.
Imorgon är det hoppträning. Gud vad spännande det kommer bli :)!!

Amanda - Gårdagens dressyrträning för Eva

Igår red jag ju som sagt ett dressyrpass för Eva på ridhuset. Vi jobbade mycket med övergångarna att han inte ska streta emot och gå kvar i formen, även delar ur både LA:1 och LA:4 som jag ska rida nästa helg. Vi jobbade även en hel del med bakdelsvändningar och att han verkligen ska vara ställt på volter och även alla hörnpasseringar.
Jag är jättenöjd med träningen igår, tyckte han skötte sig riktigt fint och det tyckyte även Eva. Ska även rida samma tid nästa torsdag så hinner med en till träning innan tävlingen vilket känns bra :)
 

Angelina - Vila

Pajero fick vila igår. Men inte jag. Jag for yt och sprang 5 km. Hurtig som jag är i spöregnet.. Idag ska Olivia komma hit och rida Benji och jag Paj. Så det blir en lugn uteritt :)!

Amanda - Strax träning

Ska nu på morgonen åka till ridhuset med Pedro för dressyrträning för Eva!

Amanda - Onsdag

Igår hade jag fullt upp hela kvällen, tog med mig både Pikkan och Pedro till ridhuset. Dressyrade först lite med Pedro, han var lite springig men annars fin. Tränade mycket på serpentiner och även skänkelvikning för att mjuka upp honom.
 
Sedan var det dags för hoppspecialen, men vi hade teori så vi satt och pratade i ungefär 1,5 timme. Efter det så var tanken att hoppa Pikkan lite, men de höll på att fixa underlaget i ridhuset så jag fick vara på utebanan i mörkret istället. Red lite barbacka och skuttade även över ett 40 hinder, kul tyckte Pikkan ;)
 

Angelina - Hoppfilm

Han kan men jag måste verkligen träna! 

Angelina - Hoppning

Idag blev det ett lättare hoppass på Pajero. Hoppade enkelhinder, bara en oxer och ett räcke. 
Paj var lite seg i början men kom igång bättre i kroppen efter ett tag och blev fin och mjuk i munnen. Tampade på som vanligt :D
Sedan började jag hoppa fram honom lite och det kändes grymt bra. Sedan hjöjde vi lite. Slutade med att hoppa ett räcke på 115. Blev inte många språng men han då känna på honpm iaf.
 
Duktiga fina Pajero. Är så himla nöjd med honom!
 
Bilder :D!

Angelina - Hästargenomtiderna

Jag hade tänkt berätta om alla ponnyer jag haft.
Jasmine var ett sto på 133cm mkh. Hon var mammas kör ponny. Och även min ridponny. Jag älskade att rida på henne i djupsnö och ta små promenader. Jag tavade och skulle just börja galoppera. Men då inträffade en fruktan svärt hemsk olyka. Hon blev av sparkad benet i hagen. Så vi blev tvungen att ta bort henne.


Samtidigt som vi hade Jasmine hade också en som hette Yazzy Hon var en bråkstake. Jag sa ofta i till henne och tog tag i hennen grimma och gjorde arga blicken. Jag fick aldrig rida henne. Hon var så knäpp :)! Vi sålde henne sedan till en tjej som hete Jessica. Hon har utbildat henne i hoppningen och tävlade med henne. Nu står hon på en ridskola och är en mycket snäll ponny :)



Före Jasmine dog hann hon få ett föl. Det var Nutella Star. Tella som vi kallade henne red jag in själv och började tävla med henne. Men när hon blev 5 år så bestämde jag mig för att sälja henne eftersom jag blev aldeles för lång. Det var väldigt synd för hon var en riktigt fin ponny med grymma gångarter och fin hoppteknik!




Men innan jag började rida inhenne så  skickade iväg Nutella till en kvinna som hade en ungponny med. Så att hon skulle lära sig att klara sig själv och sluta dia Jasmine. Jasmine dog medans Tella var borta.. Så då hade vi ingen ponny på gården. Då köpte vi min lilla Shettis Hamilton. Och ganska snart fter det köpte vi en gammal ridskoleponny som hette Reko. Sedan tog vi även hem Nutella igen så då hade vi 3 st ponnyer igen :D! 

Reko var riktigt sur och lat av sig. Men när man hoppade fick han en helt annan inställning
Han var också första ponnyn jag föll av. Vi hoppade och det låg på typ 70cm sen tvärstannade han och jag for rakt in i hindret. Då blev jag rädd för att hoppa. Jag fick bommar och allt över mig. Men sen blev han halt och vi var tvungen att ta bort honom:(! Jag började ridskolan och lära mig saker.

Här hade vi tagit hem Tella. Då var hon bara 2 år.

När reko dog så hade jag bara Nutella star och Hamilton kvar.Tella var ju inte så gammal då(inte in riden) då började jag rida Hammi. Alltså Shettisen. Jag red ju också på ridskola. Men hamilton hade jag det super kul med. Jag hann ramla av massor med gånger mitt på ängar och allt! Jag körde även han ibland.


Efter ett tag så blev jag så stor på Hamilton. Så vi köpte en till Islänning vid namn Feimin. Feimin var inte speciellt ut bildad i något. men han gade verkligen ett hjärta av guld. Varje gång jag tränsade han så gapade han och höll ner huvet så att jag skulle nå.:') Han var verkligen min tygghet. Började galoppera mycket och hoppa på låga hjöjder. Han byggde verkligen upp mitt självförtroende.



Efter ett tag så började jag smått rida in Tella. Hon var riktigt jobbig. Hon bockade med mig mest helatiden. Jag for aldrig av men så höll det på ett tag. Jag gav upp och fortsatte med Feimin. Sen så blev jag som taggad igen på att rida Nutella så jag gav henne en till chans denna gången hade jag lärt mig mycket mer och hon hade mognat mer. Så när hon var typ 4år så var hon ganska harmonisk

Efter detta så hade jag ju även börjat träna mer med Feimin och hoppat honom. SÅ då hade jag tänkt vara med i en träningstävling med honom på 70-80cm. Men en vecka före tävlingen fick han tarmvred och vi var tvungen att ta bort honom.. Jag söljde honom väldigt länge. Han var verkligen den bästa ponnyn som jag någonsin ägt..:(

Jag blev ganska otaggad på att rida men sedan så insåg jag att Tella var verkligen rätt så fin ändå. Även om hon var så sjukt busig och bockig av sig. SÅ jag började träna för tränare 1gång i veckan under vinter sedan på våren började jag tävla henne i både hoppning och dressyr.







I slutet på våran karriär så hade jag hopptävlat henne 80cm Och tvälat LB i dressyr. Jag var sjukt stolt över henne och mig själv eftersom jag hade ridit in henne. HELT själv :)!





Till slut in såg vi hur mycket jag hade vuxit.... Jag hade vuxit ur min lilla sjtärna:(!






Så vi sålde Tella och så hittade jag en ny ponny Vanillin!

Så fort jag såg annonsen tänkte jag bara.. Hon ska jag bara ha! Så jag tjatade på mamma om att fara dit å provrida bara det att vi hade varken tid eller pengar att fara 80 mil till örebro och provrida. Men jag gav bara inte.. jag var redan fast att jag skulle bara ha henne. Men mycket om och men så skickade vi upp henne med lastbil. Helt osedd och hade ju inte ridit henne. Dagen hom kom blev jag lite besviken.. Hon var inte alls den där drömm ponnyn jag hade drömt om.

Fösta gången jag sitter på henne!


När jag red henne fösta gången försökte hon helatiden vända sig bak för att bita mig i benet. Hon gick inte fram.. hon stegrade.. hon vägrade galoppera.. Jag var så grymt ledsen och rädd för denna ponny.
Så endag blev jag riktigt förbannad på henne. Jag tog med pisken och for ut och red. Det fösta hon gör är att börja tok stegra men då smälde jag bara till henne ordentligt på rumpan så hon flög framm. Efter den dagen bestämde jag mig för att nu jävlar ska hon lära sig vem som bestämmer... Började öven hoppa henne. Hon försökte bocka av mig efter hinder men hon fick aldrig av mig.
Efter ett tag insåg hon hur kul det igentligen var att hoppa! Så allt började gå mycket bättre nu!

Allt gick frammåt och jag började verkligen tycka om Vanillin. Tidigare hade jag bara inbillat mig att jag gillade henne. Men nu kändes det verkligen som att vi var menade för varandra. Jag började tävla och träna. Tränade för tränare 2ggr i veckan. Nu var hon den där drömponnyn jag alltid drömt om och jag kunde inte bli lyckligare! :')
Våran första tävling borta. Vi kom 2a i 80cm

Vanillin blev halt.. Hon var det ett bra tag och jag hade ingen häst att rida.. Jo jag hade min lilla shettis men han kan jag ju inte rida så jag for och provred en ponny vid namn Beauty For Bell. ''Bella''

Bella var en 5åring som stod på ridskola. Jag provred henne men gillade henne verkligen inte eftersom hon inte kunde galoppera typ. Men nånting i mig sa något annat. Så jag gav henne en chans och det är bland det bästa jag gjort. När hon kom till mig kunde hon nästan ingenting. Hon kunde absolut inte hoppa eftersom hon hade väldigt dåligt självförteoende. Men faktiskt så gick det väldigt fort för henne och hon började verkligen kommaigång rätt bra och fort.
Tränade för tränare 1gång i veckan. Bella utveklades väldigt fort eftersom hon tyckte allt var så roligt. Mycket lättlärd och snäll. Började tävla med henne och allt bara flöt på.
Sedan gick jag ut grundskolan och skulle börja gymnsaiet som är i stan.. Hade inte tid att ha 2 ponnyer då. För Vanillin hade blivit frisk igen.
Sedan skulle jag även börja kolla stora hästar osv.. Så vi sålde henne och nu står hon hos en tjej som heter Anna!
(mer bilder kommer sen på Bella)
 
Jag och Vanillin nådde våra mål. Och jag hade hittat det perfekta hemmet till henne. Hade även kollat på ny häst. Hade ju även provridit borta i kalix före jag for till sundsvall. Men så hittade jag min häst som jag trivdes med och det är nu Pajero.
 
Detta är min hintoria. Inte värst spännande men jag har iaf haft väldigt fina ponnyer i mitt liv. Saknar vissa mer än andra :) Hoppas ni uppskattar detta inlägget :)!
 
Om ni vill veta mer om någon speciell ponny är det bara att skriva en kommentar!!
 
 

Angelina - Shopping

Var in på Royal idag och skulle bara köpa boddar... Men köpte ett nytt schabra, reflextäcke och benreflexer. HAHA att det aldrig ska gå att bara gå in där och köpa det man behöver. Bortskämd som jag är så fick jag köpa lite nya saker till min fina Paj♥
 
Idag blev det ett barbacka dressyr pass på kusbanan. Usch så himla fin han var idag. Mjuk följsam taktmässig. Ja allt bara satt! Tror jag måste rida barbacka oftare så jag hittar balansen. Plus att jag kommer åt honom bättre. Tränade på skänkelvikningar. I slutet lyssnade han mycket bra och kändes väldigt mjuk i kroppen. Så då vågade jag testa mig på en galopp. ÅH!! Vilken känsla. Har aldrig kunnat rida ihop honom så himla bra! 
Om man rider i hop han för mke så blir han väldigt fyrtaktig i sin galopp. Men idag så behöll han den tretaktiga galoppen. Duktiga duktiga häst!!
 
Imorgon blir det lite hoppning:)!
 
Detta inhandlades idag :D
 
Ett brunt Jacson schabrak
Och ett ridreflextäcke + benreflex å broddar!
 
ser inte exatkt ut så men nästan :D

Amanda - Två-årsdagen

För 2 år sedan, klockan 23:48 om jag ska vara exakt kom denna underbara ponny hem till mig. Första gången jag satt på hennes rygg sa det klick, och jag är så glad, så himla glad att jag valde just henne för hon är verkligen en "amandahäst". Hennes sätt att rida och tempramentet är precis så jag vill att min häst ska vara.
 
När hon kom var hon endast 4 år gammal, både hon och jag har utvecklas en hel del tillsammans och vi har även fått se vilken extremt kapacitet hon har! Jag skulle inte bli förvånad om Pikkan i framtiden kommer hoppa de högre klasserna.
 
Tyvärr så har jag ingen fotografering till idag, men i helgen kommer ni förhoppningsvis få lite nya bilder på henne. Men kan bjuda på några bilder från när hon var ny hos mig!
 


Angelina - Regn

Nu måste jag säga att jag är grymt less på allt äckligt regn. Men det stoppar inte mig från att rida ändå men man blir inte lika taggad.. Men iaf så red jag ut igår i det dystra vädret. Paj var lite små trött igår. Tror att intervallträningen gjorde susen så det blev mest skritt av gårdagens pass :)! Men idag ska han få bli igenom körd på dressyrbanan :D! 
 
Innan jag ska hem idag efterskolan så ska jag kika in på Royal (hästaffär) ska köpa broddar så jag kan brodda paj nu innan det blir snö.. Dom vanar nämligen för snö efterhelgen här uppe i norr :( Hatar att bo här men samtidigt älskar jag det (A) :D Nåja nu ska jag ut å ge pollarna vatten sen åka till skolan. Jag hade sovmorgon idag :D!
 
Allt känns så overkligt men fan... det är det inte. Min älskade vän, ingen kommer någonsin ta din plats..♥

Amanda - Film från dressyrtävlingen

Här kommer en film från dressyrtävlingen som var förra helgen, lite sen men bättre än aldrig. Denna ritt är från LB:1, LA:1 kommer eventuellt senare men känndes lite drygt att lägga upp de båda samtidigt. Dryga 68% fick vi på denna klass och dessutom så vann vi!
 

Amanda - 1 oktober

Idag är det 1 oktober och nu känns det på riktigt att det blivit höst. Om dryga månaden kommer troligtvis första snön kommit hit upp till Norrland, den stannar inte kvar men den kommer vilket gör att man verkligen får vinterkänslor. Jag som vill ha sommar och sol!
 
De senaste dagarna har det regnat och varit tråkigt väder hela tiden vilket gör att jag tappar ridsuget. Tvingade mig ut imorse innan skolan en sväng på Pikkan efter bastuträskvägen då jag travade längre sträckor, hon känndes rädd fin idag inte alls lika pigg som hon var igår. Pedro var tanken att rida ikväll, men jag har alldeles för dålig motovation att bege mig ut i regnet. Kan gissa att inte han skulle uppskatta det, så istället ska jag snart gå ut och mocka samt ta in dem för kvällen.
 

Angelina - Ändarde planer

Blir en liten ändring i vecko shemat för Pajereo. På onsdag ska jag hoppa honom hemma i kusmark eftersom vi hade teori på hoppspecialen. SÅ då vet ni ;D
Idag blir det uteritt. Ska försöka vara ute 1 timme och skrutta runt i skogen :) Sedan ska jag fara och träna core träning i Kåge. Jag själv måste ju komma i form med ;)!!

RSS 2.0