Amanda - Gårdagen

Igår blev som sagt ännu än än uteritt på Dun, och duktig var han ääven denna gång. Lite mer spänd än i lördags men gick ändå på hela vägen utan att stanna, vilja vända eller tjura. Tror detta släppt nu och han insett att han inte får göra så. Blev mest skritt och trav igår och två små galopper. Var så kallt ute och ville inte han skulle bli svettig.
 
På tal om kylan? Hur gör ni på vintern när det är kallt ute, rider ni ändå eller låter ni hästarna vila? Här i norrland är det så ofta kallt så jag måste rida ändå, dock får man anpassa ridningen efter kylan. För att rida ett ordentligt pass i -20 är varken bra för häst eller ryttare. Idag är en sådan dag, -22 ute. Så vi får helt enkelt se, blir det inte varmare får Dunis vila. Annars blir det bara ett kort och enkelt pass på ridbanan.

Kommentarer
Postat av: Maja

Min ponny har bronkit, så blir det riktigt kallt kan jag tyvärr inte rida ute. Isåfall en lugn skritt tur, promenad osv ! Däremot lastar vi och åker till ridhus ett par gånger i veckan, det är isolerat så där funkar det. Kanske inte om det är 25 minus ute..

2013-01-14 @ 16:14:25
URL: http://majawallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0